ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Κατάστημα

Η εταιρία μας ξεκίνησε την δραστηριότητα της σε ένα μικρό κατάστημα στην οδός Σοφοκλέους το 1980. Αρχικά ασχολήθηκε με Λευκά Είδη και Είδη Προικός. 

Το πρώτη της άλμα έρχεται μετά από 3 χρόνια , όταν μετακομίζει σε ένα πολύ μεγαλύτερο κατάστημα, πολύ κοντά στο προηγούμενο, Σοφοκλέους και Σπάρτης.

Η μετάβαση αυτή συνοδεύετε με την προσθήκη του υφάσματος και της κουρτίνας στην γκάμα των προϊόντων της.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία, στην αείμνηστη μητέρα και γιαγιά μας, ΝΟΤΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥ, η οποία ήταν αυτή που ξεκίνησε το ταξίδι μας, στο χώρο του εμπορίου, που διαρκεί  εδώ  40 Χρόνια.

Σταθμός στην εξέλιξη της επιχείρησης μας υπήρξε η μετακόμιση στο ιδιόκτητο κατάστημα μας, το έτος 2000, όπου μπορείτε να μας βρείτε σήμερα.
Η κίνηση αυτή, της κόρης της κυρ. Νότας, της Ρένας Κομνηνού, εδραίωσε την επιχείρηση μας στο  χώρο των Λευκών Ειδών,  της Κουρτίνας και των Ειδών Σκίασης στην Καλλιθέα και στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η δημιουργία των καλύτερων σχέσεων με τους πελάτες μας, προσφέροντας τους μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε συνδιασμό τόσο  ποιότητας όσο και τιμών . Προτεραιότητα μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση σας. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια .

Σας περιμένουμε στο νέο ανανεομένο μας κατάστημα, με δικό του χώρο για την κουρτίνα και τα είδη σκίασης και δύο επιπλέον χώρους για τα Λευκά Είδη.

Σήμερα κάνουμε ένα ακόμα μεγάλο άλμα, δημιουργώντας το νέο μας ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) για να βρισκόμαστε  κοντά σας.